Utilizamos cookies, propias y de terceros, para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Al acceder a este dominio está aceptando su instalación y uso en los términos de nuestra política de privacidad.
Aceptar

 

L'Ajuntament de Constantí ha presentat aquest dimarts 23 de maig una nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania, l’APP "Viu més Constantí". L’acte de presentació s’ha realitzat a la Sala de Plens amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez.

Es tracta d’una nova aplicació per a dispositius mòbils, que entre d’altres prestacions, permetrà informar de les incidències de manera instantània amb una localització geogràfica. D’aquesta manera, el ciutadà podrà informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà, equipaments municipals, etc…La comunicació de les incidències es pot acompanyar d’una foto i/o vídeo.

La nova App disposarà també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permetrà accedir a un complet directori dels espais i llocs d’interès del municipi.

Finalment, a través d’aquesta nova App es realitzaran enquestes de participació ciutadana, on es preguntarà al ciutadà l’opinió sobre temes d’interès que puguin afectar al municipi.

L'App es podrà descarregar de manera gratuïta, i estarà disponible per a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store. La nova APP es pot descarregar a través del següent enllaç: http://viuconstanti.appcivitas.com/

 

http://www.constanti.cat/noticies/new/650/lajuntament-de-constanti-presenta-una-nova-aplicacio-per-a-dispositius-mobils

Ajuntament de Constantí

 

Només una setmana després de la seva posada en marxa, l’Ajuntament de Constantí fa una valoració molt positiva de l’acceptació que ha tingut la nova aplicació per a dispositius mòbils "Viu més Constantí".

En aquests primers dies, unes 350 persones ja s’han descarregat l’aplicació al seu aparell, i a més hi ha hagut una participació massiva en la primera enquesta que s’ha publicat per saber l’opinió de la ciutadania sobre la posada en marxa d’aquesta aplicació.

L’APP Viu més Constantí és una nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania. Entre altres prestacions, permet informar de les incidències de manera instantània amb una localització geogràfica. D’aquesta manera, el ciutadà pot informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà o equipaments municipals. Durant aquests primers dies, el Departament de Serveis Tècnics ja ha rebut els primers avisos d’incidències, i en la majoria dels casos, aquestes ja han estat resoltes.

La nova App disposa també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permet accedir a un complet directori dels espais i llocs d’interès del municipi. L'App es pot descarregar de manera gratuïta i està disponible per a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.

 

http://www.constanti.cat/noticies/new/668/gran-acollida-de-lapp-viu-mes-constanti-una-setmana-despres-de-la-seva-presentacio

Ajuntament Constantí

 

Tres mesos després de la seva posada en funcionament, l'app "Viu més Constantí" ha solucionat més de 100 comunicacions d'incidències de ciutadans del municipi. Aquesta nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania permet informar de les incidències de manera instantània, fàcil i còmoda amb una localització geogràfica.

Amb l’aplicació "Viu més Constantí" la ciutadania pot informar l'Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà o equipaments municipals. A més, les incidències es poden acompanyar d'una foto i/o vídeo.

La nova APP disposa també d'un apartat de notícies d'interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d'actes i esdeveniments i un apartat que permet accedir a un directori dels espais i llocs d'interès del municipi. Finalment, a través d'aquesta nova App també es realitzen enquestes d'opinió de participació ciutadana. L'App es pot descarregar de manera gratuïta a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.

 

http://www.constanti.cat/noticies/new/722/lapp-viu-mes-constanti-soluciona-mes-de-100-incidencies-en-tres-mesos

APP Civitas - Municipalia

 

Després de la bona acollida que va tenir en la seva estrena l’any 2015, Civitas App torna a estar present a Municipalia, la fira internacional d’equipaments i serveis municipals. Entre els diferents expositors que hi estan presents s’hi troba Civitas, l’App de participació ciutadana que apropa l’Ajuntament als seus ciutadans.

En aquesta ocasió Technodac, l’empresa tarragonina que ha creat i desenvolupat Civitas, torna a Municipalia per presentar les noves característiques, les darreres novetats i els casos d’èxit d’una App que ha estat dissenyada per ajudar els ajuntaments a millorar, en tots els aspectes possibles, la comunicació directa amb la seva ciutadania, que s’articula de manera bidireccional i en base a diverses funcionalitats: notícies, avisos, enquestes, agenda, llocs i serveis, informació, comentaris i selecció d’idioma.

Aquestes funcionalitats distingeixen Civitas, tot configurant una App única gràcies al valor afegit que aporta la facilitat de comunicació que ofereix, la comoditat en el seu ús, la proximitat amb el ciutadà, la participació d’aquest en els afers públics, així com el caràcter programable i personalitzable de l’App, ja que cada ajuntament pot configurar quines funcionalitats vol activar, així com també pot rebatejar-la i atorgar-li un color corporatiu.

Tot plegat permet a Civitas oferir destacats avantatges tant als ajuntaments com als seus ciutadans. L’administració pot beneficiar-se de l’enviament d’informació en temps real, així com també pot copsar l’opinió ciutadana a través dels comentaris, avisos i incidències que els habitants del municipi poden enviar a l’Ajuntament a través de l’App. D’altra banda, els consistoris també milloren la seva reputació gràcies a la comunicació que Civitas estableix entre Ajuntament i ciutadans, alhora que li permet avançar en un model d’administració digital.

Pel que fa a la ciutadania, Civitas li permet estar informat de l’actualitat del municipi gràcies a les funcionalitats de notícies i de l’agenda d’esdeveniments. Alhora, els habitants poden enviar al seu Ajuntament avisos sobre qüestions d’incivisme, problemes amb el mobiliari o serveis urbans, etc. Finalment, també poden respondre les enquestes creades per l’administració en relació a qüestions d’interès local, així com accedir al catàleg de llocs i serveis d’interès del municipi.

Civitas és una App desenvolupada per Technodac, amb un baix cost per als ajuntaments que decideixen instal·lar-la, mentre que els ciutadans poden descarregar-la de manera gratuïta en qualsevol smartphone, ja que es tracta d’una App nativa en iPhone i Android. Municipis com Artés, Ascó, Constantí, Deltebre, La Pobla de Mafumet, Montblanc, Perafort i Puigdelfí, Tarragona o Vilarodona ja gaudeixen dels avantatges d’una App que ofereix comunicació segura SSL, geolocalització automàtica optimitzada, compressió automàtica d’imatges per reduir el trànsit de dades, enviament de notificacions push, treballar sense connexió de dades i disposar d’una Intranet amb base dades independent.

Tota la informació de Civitas està disponible al web www.appcivitas.com.

Per a més informació: 977 245 913

Technodac - La Petarda

 

Estel Marina Valls ja té el seu lot de productes gentilesa dels clients i amics de La Petarda Sangría...! Recorda que el vam sortejar entre tots els participants al darrer concurs de Technodac... I en farem més...! Estigues molt atent/a al nostre Facebook, Twitter i LinkedIn ja que la propera serà sonada...

A la foto, l'Estel amb David Rodríguez i Carlos Cuenca, socisfundadors de Technodac.